تاریخ : یکشنبه, ۱۸ آبان , ۱۴۰۴ 19 جماد أول 1447

اطلاعیه ها

آیین تکریم مهدی امیری و معارفه‌ی امین ملکشاه دادستان عمومی‌وانقلاب شهرستان شوشتر روز شنبه ۱۰ خردادماه ۱۴۰۴ در تالار فرهنگ برگزار گردید به‌مناسبت دهه کرامت و در آستانه ولادت امام رضا (ع) مراسم تبرک‌جویی از پرچم بارگاه حرم مطهر امام رئوف با حضور خادمین آستان قدس رضوی، رییس دادگستری، دادستان، قضات و کارکنان دادگستری در شهرستان شوشتر برگزار شد حضور گسترده مردم شریف شهرستان دارالمومنین شوشتر در راهپیمایی باشکوه روز جهانی قدس ، نشان‌دهنده‌ی تعهد و همبستگی با آرمان‌های آزادی‌خواهانه و حقوق بشر است رئیس کل دادگستری خوزستان و اعضای شورای معاونین با ۴۴ نفر از مراجعه‌کنندگان دیدار و به درخواست حقوقی و قضایی آنان رسیدگی کردند مشکلات پالایشگاه پارس‌پترو با پیگیری‌های دادستان شوشتر مرتفع شد/ ۲۱۷ نفر به کار بازگشتند خندانی رییس دادگستری و امیری دادستان شهرستان شوشتر از حضور پرشور مردم ولایی و انقلابی شهرستان شوشتر در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه قدردانی کردند بازدید دکتر خندانی و دکتر موسوی از مراحل اجرایی و آماده‌سازی ساختمان جدید دادگستری و کاشت درخت نخل با همراهی فرماندهان محترم تیپ ۴۵ نیروی مخصوص ارتش ، ناحیه مقاومت بسیج، نیروی انتظامی، برخی مسئولین شهرستان، قضات و پرسنل دادگستری شوشتر انجام شد مراسم تحویل اسناد مالکیت تک‌برگی اراضی زراعی و باغی بخش میان‌آب شهرستان شوشتر انجام شد

18

اولین جلسه هم‌افزایی و همکاری راهبردی قوه قضاییه و ستاد امر به معروف و نهی از منکر با حضور محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا و معاونان قوه قضاییه از یک سو و آیت‌الله صدیقی، رئیس ستاد، سید محمد صالح هاشمی گلپایگانی قائم مقام رئیس و دبیر ستاد، معاونان و مدیران کل ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور برگزار شد

  • کد خبر : 1447
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - ۶:۳۲
اولین جلسه هم‌افزایی و همکاری راهبردی قوه قضاییه و ستاد امر به معروف و نهی از منکر با حضور محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا و معاونان قوه قضاییه از یک سو و آیت‌الله صدیقی، رئیس ستاد، سید محمد صالح هاشمی گلپایگانی قائم مقام رئیس و دبیر ستاد، معاونان و مدیران کل ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور برگزار شد

رئیس قوه قضاییه میزبان جلسه با رئیس، قائم مقام رئیس و دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، اولین جلسه هم‌افزایی و همکاری راهبردی قوه قضاییه و ستاد امر به معروف و نهی از […]

رئیس قوه قضاییه میزبان جلسه با رئیس، قائم مقام رئیس و دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، اولین جلسه هم‌افزایی و همکاری راهبردی قوه قضاییه و ستاد امر به معروف و نهی از منکر با حضور محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا و معاونان قوه از یک سو و آیت‌الله صدیقی، رئیس ستاد، سید محمد صالح هاشمی گلپایگانی قائم مقام رئیس و دبیر ستاد، معاونان و مدیران کل ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور برگزار شد.

در این جلسه رؤسای قوه قضاییه و ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور درباره مهمترین موضوعات کشور در حوزه امر به معروف و نهی از منکر کشور گفتگو و مشورت کردند تا روند رسیدگی به مسائل مرتبط سریع‌تر و جدی‌تر دنبال شود.

آیت‌الله «کاظم صدیقی» رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، امر به معروف و نهی از منکر را از مهمترین مسائلی دانست و تأکید کرد: همه مسئولان نظام اسلامی باید به آن اهتمام ویژه داشته باشند.

وی در عین حال گفت: با گذشت بیش از ۴۰ سال از استقرار نظام اسلامی همه دولت‌ها بدون استثنا تلاش نکردند تا اصل هشتم قانون اساسی درباره فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر به قانون تبدیل شود و مجلس نهایتاً به تنهایی در این خصوص اقدام کرد.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور از عدم اهتمام لازم قوا و دستگاه‌ها به اجرای قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر ابراز گلایه کرد و گفت: این ستاد به دلیل عدم همراهی‌های لازم نتوانسته به اهداف، چشم‌انداز و وظایف خود را به طور کامل پیش ببرد.

آیت‌الله صدیقی، ستاد امر به معروف و نهی از منکر در سراسر کشور را حامی مظلوم و ضدظلم و فساد معرفی و با اشاره به اهمیت حمایت قضایی برای پیشبرد برنامه‌ها و اهداف ستاد امر به معروف و نهی از منکر خاطرنشان کرد: برای عمومی شدن گفتمان امر به معروف و نهی از منکر در کشور نیازمند یک اقدام ملی هستیم و همه قوا باید کار را از خود شروع کنند و به این مسئله پایبند باشند.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای، امر به خوبی‌ها و راه درست را کاری الهی دانست و با اشاره به تصویب قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر در سال ۹۴ تصریح کرد: بسیاری از مسئولان اجرایی و نمایندگان مجلس و حتی مسئولان قضایی به ویژه مسئولینی که عضو ستاد هستند در طول سال‌های اخیر تغییر کرده‌اند و ممکن است مسئولان جدید به خوبی از قوانین اطلاع نداشته باشند.

رئیس قوه قضاییه اظهار داشت: یک مسئول به طور معمول بیشترین سروکار را با قوانینی دارد که مستقیماً مرتبط به حوزه کاری اوست و ستاد امر به معروف و نهی از منکر باید مسئولان را نسبت به وظایف قانونی که در این زمینه دارند کاملاً مطلع کنند.

محسنی اژه‌ای افزود: در محیط خانواده و اجتماع با رعایت حیا بسیاری از مشکلات حل می‌شود که با رفتارها و برخوردهای قهری یا احیاناً خشونت‌آمیز نمی‌توان آن نتیجه مطلوب و بازدارنده را به دست آورد.

وی بر همین اساس از کارگروه‌های علمی و پژوهشی ستاد امر به معروف و نهی از منکر درخواست داشت: در کنار احصا اولویت‌های معروفات و منکرات، بررسی کنند چه اقدامات و کارهایی در کاهش منکرات و گسترش معروفات در جامعه مؤثرتر است.

رئیس دستگاه قضا در واکنش به گلایه‌های مسئولان ستاد امر به معروف و نهی از منکر از بی‌توجهی دستگاه‌های مختلف به اجرای قانون امر به معروف و نهی از منکر گفت: سازمان بازرسی کل کشور موظف به نظارت بر حسن اجرای قانون و مرجع رسیدگی به قصور و اهمال دستگاه‌ها در انجام وظایف قانونی‌شان است لذا قوه قضاییه آماده همراهی با ستاد می‌باشد.

محسنی اژه‌ای افزود: شکل‌گیری بسیاری از پرونده‌ها به خاطر شیوع منکرات و بی‌توجهی به معروفات است و اگر بساط منکرات از جامعه جمع شود و جرمی واقع نشود، پرونده قضایی هم نخواهیم داشت.

رئیس قوه قضاییه بر لزوم فرهنگ‌سازی به منظور عمومی شدن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر نیز تأکید کرد و گفت: باید امر به معروف و نهی از منکر را از خود و خانواده و محیط کار شروع کنیم تا در دیگر بخش‌های جامعه نیز این فرهنگ گسترش پیدا کند.

سید محمد صالح هاشمی گلپایگانی قائم مقام رئیس و دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور نیز در این نشست به بیان دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها و مطالبات این ستاد پرداخت و با تقدیر از رئیس دستگاه قضا برای ابلاغ بخشنامه حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، خواستار تعیین و معرفی نماینده‌ای جهت تقویت همکاری‌های دوجانبه شد.

تدوین قانون امر به معروف و نهی از منکر در اجرای اصل هشتم قانون اساسی و اصلاح و بروزرسانی قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، ایجاد شعب ویژه در محاکم برای رسیدگی به پرونده‌های مربوط به آمران به معروف و ناهیان از منکر و تقویت همکاری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با ستاد امر به معروف و نهی از منکر، از دیگر مسائل مطرح شده توسط دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر بود.

دکتر هاشمی گلپایگانی خواستار تشکیل شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در دستگاه‌ها به ویژه ایجاد ۱۴ شورای مربوطه در قوه قضاییه، تحقق عملی راه اندازی گشت ارشاد مسئولان و رسمیت دادن به مطالبه‌گران مردمی در جهت گسترش فرهنگ و گفتمان امر به معروف و نهی از منکر شد.

دبیر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر همچنین خواستار تشکیل کارگروه مشترک بین قوه قضاییه و این ستاد برای پیگیری موضوعات خاص و ویژه شد که رئیس دستگاه قضا اظهار داشت: اگر ستاد موضوع خاصی را بررسی کرده که نیازمند تشکیل کارگروه بود، اعضا و برنامه و دستور کار را اعلام کند تا کارگروه تشکیل شود.

لینک کوتاه : http://safayedalat.ir/?p=1447

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.